

Polityka bezpieczeństwa
Zasady dostawy
Zasady zwrotu
Za sprawą uniwersalnemu zestawowi VacSy® Standard warzywa i owoce pozostają świeże i zachowując swe wartości odżywcze do 21 dni, ser aż do 60 dni, a większość pozostałych produktów do 5 razy dłużej od magazynowania w tradycyjnych pojemnikach. Zestaw stał się niezastąpionym narzędziem w kuchni domowej. Pompka w zestawie VacSy® powoduje usunięcie nadmiaru powietrza z estetycznie stworzonych pojemników, uniemożliwiając psucie się produktów, ochraniając zdrowie i zaoszczędzając pieniądze.
Potrawy zapakowane próżniowo pozostają świeże, zachowując wartości odżywcze, zapach i smak. Drób i mięso zapakowane za pośrednictwem tej metody przed zamrożeniem zapobiegnie przemrożeniu, dlatego okres ważności do spożycia wydłuży się. W metodzie tej jest możliwe zapakowanie lodu, można ochronić biżuterię przed zmatowieniem i może posłużyć do przechowywania dokumentów. Zestaw VacSy® nadaje się do pakowania próżniowego przetworzonych lub świeżych produktów bezpośrednio w pojemnikach VacSy® , w torebkach czy butelkach VacSy® oraz w naczyniach Zeptera.
ZAPLANUJ PRZECHOWYWANIE ŻYWNOŚCI W SPOSÓB ZDROWY, WYDAJNY I BEZPIECZNY
Obecne sposoby magazynowania produktów mogą mieć niekorzystny wpływ na nasze zdrowie i spowodować stratę cennych wartości odżywczych. Marynowanie, konserwowanie, wędzenie, zamrażanie, solenie, słodzenie – wszystkie te sposoby związane są ze skutkami ubocznymi dla naszego organizmu. Magazynowanie produktów z udziałem VacSy® to naturalny i bezpieczny sposób, gdzie jedzenie zachowa swój smak, właściwości organoleptyczne i witaminy. Od kiedy zestawy VacSy® chronią posiłki przed przedwczesnym popsuciem się, zaplanowanie jedzenia czy jego kupowanie w większych ilościach staje się łatwiejsze, pozwala to na oszczędności w czasie i pieniądzach przeznaczonych na zakupy spożywcze.
VACSY® to:
- Zdrowie: powoduje zachować witaminy i wartości odżywcze;
- Natura: bez sztucznych dodatków;
- Efektywność: od 3 do 5 razy dłuższy okres przechowywania produktów spożywczych;
- Oszczędność: mniejsza strata produktów;
- Brak częstego gotowania bez stronienia od zdrowych i pysznych posiłków;
- Dłuższy okres przechowywania produktów, zdrowe życie.
Specyficzne kody