

Posiadający wiele funkcji durszlak jest znakkomity do płukania owoców i warzyw jak też do odcedzania warzyw, makaronu i pozostałych składników. Jest naczyniem do gotowania na parze jak i elementem nowoczesnej metody wielopoziomego gotowania, zastosowany do produkcji naczynia wysoko gatunkowy metal 316L zagwaranuje zdrowy efekt. Istnieje możliwość umieszczenia durszlaka na garnku o tej samej średnicy i można gotować na parze rybę czy warzywa a wtej samej chwili na niższym poziomie na tym samym palniku gotować inną potrawę.
Polityka bezpieczeństwa
Zasady dostawy
Zasady zwrotu
Durszlak stwarza możliwość przygotowania jednocześnie 2 lub 3 potrawna jednym palniku w niskich temperaturach stosując super zdrowy i zaoszczędzający czas metodę wielopoziomowego gotowania Zeptera. Durszlak w połączeniu z pozostałymi naczyniami Masterpiece Zeptera stwarza wielopoziomową metodę w której odrębne części są ustawiane jedno na drugim i stosowane do ugotowania kilku różnych potraw na jednym palniku przyczyniając się do zmniejszenia rachunków za energię o 70%. Dzięki tej metodzie, ustawiając naczynia jedno na drugim zaoszczędzamy miejsce w kuchni nie powodując bałaganu i porządek w szafkach kuchennych.
Udowodniono naukowo, że przygotowanie potraw w temperaturze wrzenia powoduje niszczenie żywności i zawrtych w nim wartości odżywczych. Zastosowana metoda umożliwiająca gotowanie na parze w naczyniach Masterpiece ochronia produkty przed kontaktem z wodą dzięki temu potrway zachowują podstawowe składniki odżywcze, witaminy i minerały.
Uchwyty durszlaka są wykonane tak aby się nie nagrzewały za sprawą opatentowanej technologii, która powoduje zminimalizowanie łączności uchwytów z sitem. Ergonomiczny i wytworny wygląd sprawia komfortowy mocny chwyt i prostą obsługę. Pozostała możliwość to ta, która umożliwia odłożenie pokrywy naczynia na uchwytach.
Badania medyczne udowodniły że niezdrowe odzywianie jest główną przyczyną większości poważnych i przewlekłych chorób w chwili obecnej: nadwaga, nadciśnienie tętnicze, choroby układu sercowo-naczyniowego, cukrzyca i rak. Niezdrowe odżywianie, nieumiejetny sposób przygotowania posiłow i niewłaściwe akcesoria kuchenne są główną przyczyną choroby serca zabójcy o numerze jeden na świecie. W niewłaściwy sposób przyrządzamy warzywa w wodzie i spożywamy je bez właściwości odżywczych które na krótką chwilę powoduje uczucie sytości a głód szybko powraca za sprawą spożywania złych produktów.
Zepter posiada rewelacyjne rozwiązanie: dzięki tej najnowszej technologii, jedzenie przygotowujemy bez użycia wody w temperaturach niskich zatrzymując składniki odzywcze, co umożliwi dłuższe i zdrowe życie.
Specyficzne kody